Over Ons

 

Wij, Odette en Hetty, de eigenaressen, willen graag iedereen van een korte ontspannen vakantie laten genieten. Door de Covid-19 periode is er veel veranderd.
Bij ons betekent dat, dat we het iets rustiger aan zijn gaan doen en dat vooral Odette zich bezig houdt met de Bed & Breakfast. Intensieve zorg en massages kan ik helaas niet meer zelf verzorgen. Wel wil ik nog steeds graag
 een aanbod op maat doen. Standaard is alleen een overnachting met ontbijt naar keuze. Maar wil je iets extra's, of valt er iets te vieren, neem dan even contact op, dan ga ik mijn best doen dat te realiseren.

Odette heeft ruim 30 jaar ervaring in ouderenzorg, psychiatrie en gezins- en jeugdhulpverlening, ze is daarnaast gediplomeerd holistisch masseur.
Hetty is all-round coach, inter-/supervisor, bedrijfsadviseur en voorzitter van diverse bijeenkomsten, met name op sociaal gebied. 
Hebben we het zelf niet "in huis", dan kijken we in de omgeving naar mogelijkheden.
Honden zijn in overleg meestal ook welkom, ook daar moeten we het van te voren even over hebben en daarvoor vragen we een kleine vergoeding.
Sociale-, hulp- en blindegeleide honden zijn natuurlijk altijd welkom en gratis!


Op de pagina nr.32 kunt u meer lezen over ons en hoe we tot dit concept gekomen zijn!

 
Share our website