Over Ons

 

Wij, Odette en Hetty, de eigenaressen, willen graag iedereen van een korte ontspannen vakantie laten genieten. Inmiddels zijn we, nu in 2022, al 5 jaar met veel plezier bezig. Hetty heeft zich tijdens de coronaperiode teruggetrokken uit de dagelijkse zorg van en voor de B&B. Zij richt haar kennis, ervaring en energie op andere projecten. De dagelijkse zorg voor de B&B rust nu voor zo'n 95% op de schouders van Odette. Door en tijdens de Covid-19 periode zijn we ons erg bewust geworden hoe we de zorg voor onze gasten en onszelf konden optimaliseren. Tussen de diverse boekingen door sluiten we 1 nacht, om goed te kunnen ventileren en zorgvuldig schoonmaken/ontsmetten. Dit bracht meer rust. En zo is het ook veel beter en langer vol te houden voor Odette, die zelf ook met gezondsheidsproblemen kampt. Gasten kunnen daardoor eerder inchecken en kunnen de dag van vertrek ook rustig aandoen en pas later op de dag vertrekken. We hebben nu wel als voorwaarde gesteld dat de balkonsuite minimaal 2 nachten geboekt moet worden. Dan hoeft o.a. de wasmachine niet meer elke dag te draaien, dat is beter voor het milieu en hoeven we de prijzen niet op te voeren vanwege de energierekening.
De Tuinkamer beneden bleek ook in de coronaperiode een fijne overnachtingsplek voor met name wandelaars, deze kamer kan nog wel voor 1 nacht geboekt worden.


We hebben al vele gasten zien komen en gaan. Velen komen regelmatig terug. Gebleken is dat mensen die intensief (mantel)zorg nodig hebben beter af zijn in bijvoorbeeld een zorghotel. Odette kan wel begeleiding, aandacht bieden of oppassen maar geen intensieve lichamelijke (adl)zorg meer verlenen.                                                         
Wel wil ik nog steeds graag een aanbod op maat doen. Standaard is overnachten met ontbijt naar keuze, waarbij rekening gehouden wordt met ieders wensen (dieet, intolerantie etc) . Maar wil je iets extra's, of valt er iets te vieren, neem dan even contact op, dan ga ik mijn best doen dat te realiseren.


Odette heeft ruim 30 jaar ervaring in ouderenzorg, psychiatrie en gezins- en jeugdhulpverlening, ze is daarnaast gediplomeerd holistisch masseur.
Hetty is all-round coach, inter-/supervisor, bedrijfsadviseur en voorzitter van diverse bijeenkomsten, met name op sociaal gebied. 
Hebben we het zelf niet "in huis", dan kijken we in de omgeving naar mogelijkheden.
Honden zijn in overleg meestal ook welkom, ook daar moeten we het van te voren even over hebben en daarvoor vragen we een kleine vergoeding.
Sociale-, hulp- en blindegeleide honden zijn natuurlijk altijd welkom en gratis!


Op de pagina nr.32 kunt u meer lezen over ons en hoe we tot dit concept gekomen zijn!

 
Share our website