Reageer

Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring (AVG)

Einfach Wohlfühlen??
Vielen lieben Dank, Bimbo und ich haben uns bei Euch sehr Wohlgefühlt. Das liebevoll angerichtete Frühstück hat mir den Tagesanfang versüßt. Ich komme wieder, versprochen ??

Gabi Pustelak
15/10/2018

Onvergetelijk
De Vloedlijn heeft voor ons de tijd ruimer gemaakt. Wij hebben er een weekend doorgebracht van totale ontspanning. De eigenaressen wisten ons met een warm ontvangst direct welkom te laten voelen. Geen moeite was te veel om in praktische zin met ons mee te denken en het ons naar te zin te maken. Heel prettig om in een zware medische periode even alles los te kunnen laten, ons vrij te voelen. En daarbij persoonlijke zorg, in meerdere betekenissen van het woord, op de achtergrond te weten. We hebben genoten van de balkonkamer. Een sfeervolle ruimte, eigenlijk een ‘mini-huisje’, met alles voorhanden wat we nodig hadden. De badkamer is mooi en comfortabel. En dat alles met de nooit vervelende zee en leuke horeca binnen handbereik. Deze B&B is een passende plek voor mantelzorgers en hen die de mantel dragen, maar volgens ons ook voor andere mensen die er even tussenuit willen een fijne vakantiebestemming. De Vloedlijn maakt lichter. Dank jullie wel Odette en Hetty voor het onvergetelijke warme bad. Zeker tot ziens!

Sabine en Mas
03/03/2018

Wij komen graag terug!
Het is echt mooi geweest in de vloedlijn. De mensen daar zijn heelemaal lief en wij willen graag weer terug komen. Wir wurden so nett empfangen und das Zimmer war superschön und wir haben uns sehr wohl gefühlt. Die Vermieterin hat sich wunderbar um uns gekümmert. Mit tollem Frühstück. Wir kommen gerne wieder zurück.

Anja Katterbach
22/01/2018