Reageer

Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring (AVG)

So ein toller Kurzurlaub
Ich könnte jetzt einen Roman schreiben aber das spare ich mir ,es war rundherum ein supertoller Urlaub ,soviel Liebe zum Detail und Betreuung der Gäste haben wir so noch nicht gehabt,freuen uns auf nächstes Jahr Macht weiter so und bleibt gesund

Björn Strelow

Callantsoog op haar mooist
We moeten eenieder die nog te gast zal zijn bij Odette en Hetty wel even waarschuwen: je wilt niet meer naar huis, nee, echt niet. Het is thuiskomen op z’n fijnst, de nachten zijn zo stil dat je de dag nog even wilt uitstellen, het ontbijt is zo lekker dat je daarna twee dagen op dieet moet en deze twee dames zijn zo leuk en lief dat je ze voor altijd in je leven wilt sluiten. Dus op eigen risico deze fantastische B&B boeken. Geluk gegarandeerd!??

Anna Ågren

Fijn verblijf!
Lieve Odette, Wat kon ik heerlijk ontspannen bij jullie. Even weg van een hectische thuissituatie na een intensieve corona thuiswerkperiode. M'n vriend zorgde voor de kinderen en jij voor mij. Lekker uitslapen, fijn ontbijt, lekkere theetjes en onbeperkt biologische koffie, rustig terrasje in jullie mooie achtertuin. Vers fruit en n bloemetje op tafel. Aan alles was gedacht. En wat n leuke hondjes hebben jullie.. tot n volgend X, Maxime

Maxime Weber

Tien sterren, als dat zou kunnen...!
Wat een geweldig Bed & Breakfast. De ontvangst en gastvrijheid. Het heerlijke bed en niet de vergeten het geweldige ontbijt. Odette en Hetty zijn de ideale gastvrouwen. Bedankt voor ons long weekend, waar we de Noord-Hollandse kust wandelend en fietsend hebben leren kennen, met Callantsoog als ultimum. Jullie gaan ons zeker terugzien.

Hans Meijntjes

In een woord: genieten
De B&B is een uitstekende plek om tot rust te komen en te genieten. Een heerlijk ontbijt, alle ruimte en voorzieningen aanwezig. Je mag zelfs met de meubels schuiven, aldus de huisregels! Vooraf vriendelijke communicatie en bij het ontbijt een gezellig ochtendpraatje. Prima uitgangspunt voor dagjes uit. Ik heb 1 suggestie: Ik zou een twijfelaar toch wat prettiger vinden dan een eenpersoonsbed...maar dat is natuurlijk persoonlijk. Ik heb genoten, super bedankt voor de gastvrijheid. Die straalde de B&B zeker uit!

Ellen van Driel

Heerlijke B&B met oprechte aandacht
Ik heb tijdens mijn fietsreis 2 nachtjes in deze B&B geslapen. Een fijne ruime kamer, een warme ontvangst, heerlijk gewoon. Je loopt met 5 minuutjes zo het strand op en het centrum van Callantsoog is op loopafstand. Ook de massage van Odette was heerlijk en precies wat ik nodig had! Dank voor de gastvrijheid! Liefs van Ingrid

Ingrid Prent

Wat een fijne plek
Vooraf was de communicatie met Odette al heel fijn en relaxed. En toen we aankwamen voelden we ons zo welkom. Alles mag en alles is mogelijk. We verbleven in de balkonsuite en die is echt zo fijn! Er is een klein keukentje, een fijne bank en ontbijttafel. En de slaapkamer en badkamer zijn ook perfect. Kortom: het heeft alles wat je nodig hebt. Wat nog het fijnst was: 's ochtends doken we in de zee (vanaf de tot met je voeten in de zee is 10 min) en toen we weer terugkwamen, stond ons ontbijt klaar. Dat was echt fantastisch! Oftewel: heerlijke plek en Odette is een superfijne en vriendelijke host.

Thomas T

Ein Zuhause am Meer
Liebe Odeete, liebe Hetty, mein Hund und ich haben uns sehr wohl gefühlt bei euch. Das kleine Erdgeschosszimmer ohne Stufen war ideal für uns. Ein sehr leckeres Frühstück am Morgen für mich und ein großes Leckerli für Leo waren ein netter Kontakt und ein guter Start in den Tag. Blitzsauber, mit guten ätherischen Düften zur Entspannung - toll! Dann das Meer nur 5 Minuten entfernt....Ich freue mich auf meinen nächsten Besuch bei euch! Vielen lieben Dank!!

Solveig Thomas

21 maart ‘19 een bijzondere dag
Te gast zijn bij Hetty en Odette is een bijzondere ervaring. De B&B is niet alleen een verwijzing naar hun adres Vloedlijn 32 maar ook naar de “overvloed” aan gastvrijheid. Het warme welkom, het comfortabele verblijf en het uitstekend verzorgde ontbijt was voor ons een begin van een meer dan geslaagd weekend in een voor nog niet zo bekende omgeving, waar we dan ook graag weer terugkeren. Een 10 met een griffel ! Cees & Jeanneke.

C. Meijntjes

Weekendje B&B
Een ontspannen weekend gehad in de B&B van Odette & Hetty. Het warme welkom, heerlijk bed, goed ontbijt, ruime kamers, prachtige douche, fijne tips om te doen en het prachtige strand heeft ons weer opgepept en energie gegeven. We komen hier zeker weer terug. Een 10 verdiend. !!!

Elly en Dennis Van Stokkum

Heerlijk bijgekomen
Samen met mijn dochter 5 dagen B&B bij Odette en Hettie. We hebben het heel erg fijn gehad daar en ik werd ontlast als mantelzorger. Odette nam af en toe mijn dochter aan de arm zodat ik zelf ook aan mijn rust toekwam. Goed ingerichte kamers en prachtige badkamers. Lekker buiten kunnen zitten en steeds een super ontbijt! Jullie zijn heel lieve mensen die ook speciale aandacht kunnen geven en dat maakt het grote verschil! Een dikke 10 voor alles.

Gerda Lauritsen

Erg fijn gehad!
Ik heb het erg fijn gehad... Ben een paar dagen heel goed verzorgd en helemaal bijgekomen. Ook aan mijn hond werd gedacht en zelfs voor me uitgelaten toen ik te moe was.

Maria en Bono

Einfach Wohlfühlen??
Vielen lieben Dank, Bimbo und ich haben uns bei Euch sehr Wohlgefühlt. Das liebevoll angerichtete Frühstück hat mir den Tagesanfang versüßt. Ich komme wieder, versprochen ??

Gabi Pustelak

Onvergetelijk
De Vloedlijn heeft voor ons de tijd ruimer gemaakt. Wij hebben er een weekend doorgebracht van totale ontspanning. De eigenaressen wisten ons met een warm ontvangst direct welkom te laten voelen. Geen moeite was te veel om in praktische zin met ons mee te denken en het ons naar te zin te maken. Heel prettig om in een zware medische periode even alles los te kunnen laten, ons vrij te voelen. En daarbij persoonlijke zorg, in meerdere betekenissen van het woord, op de achtergrond te weten. We hebben genoten van de balkonkamer. Een sfeervolle ruimte, eigenlijk een ‘mini-huisje’, met alles voorhanden wat we nodig hadden. De badkamer is mooi en comfortabel. En dat alles met de nooit vervelende zee en leuke horeca binnen handbereik. Deze B&B is een passende plek voor mantelzorgers en hen die de mantel dragen, maar volgens ons ook voor andere mensen die er even tussenuit willen een fijne vakantiebestemming. De Vloedlijn maakt lichter. Dank jullie wel Odette en Hetty voor het onvergetelijke warme bad. Zeker tot ziens!

Sabine en Mas

Wij komen graag terug!
Het is echt mooi geweest in de vloedlijn. De mensen daar zijn heelemaal lief en wij willen graag weer terug komen. Wir wurden so nett empfangen und das Zimmer war superschön und wir haben uns sehr wohl gefühlt. Die Vermieterin hat sich wunderbar um uns gekümmert. Mit tollem Frühstück. Wir kommen gerne wieder zurück.

Anja Katterbach