Kamers en mogelijkheden

De Balkonsuite bevindt zich op de eerste verdieping en is alleen bereikbaar per trap. Bestaat uit een woonkamertje, aparte slaapkamer en een privé badkamer met toilet. Verder is er een ruim balkon waar tot 's avonds laat de zon schijnt. In de woonkamer staat een fijne slaapbank. Voor de Balkonsuite geldt dat er minimaal 2 nachten geboekt kan worden. De Balkonsuite is ruim genoeg voor 2 personen en er kan in overleg ook een bed voor een derde persoon in de woonkamer opgemaakt worden.

De Tuinkamer bevindt zich op de begane grond en is zo ingedeeld dat er een apart slaap- en zitgedeeelte is. Ook deze kamer heeft een eigen badkamertje/toilet met douchekruk en beugels. En er is een eigen terrasje aan de achterzijde van het huis met ochtendzon. De Tuinkamer is een eenpersoonskamer, maar als het echt nodig is kan er in overleg een tweede persoon slapen. Deze kamer kan ook 1 nacht geboekt worden. Het blijkt een fijne plek voor wandelaars en fietsers te zijn, die een tocht maken.
De kamers beschikken allebei over een eigen ingang/voordeur met eigen sleutel.

Tussen de kamers is beneden bij de ingang een verbindingsdeur. Dit maakt het mogelijk om de kamers ook gezamenlijk te boeken. Voor 4 of 5 personen is dat heel geschikt. Beneden verblijft regelmatig iemand die iets meer aandacht behoeft. Odette kijkt graag naar diegene om.

Odette vindt het erg leuk om een ontbijt te verzorgen. Heb je speciale wensen, een dieet of intolerantie/allergie, laat dat van te voren weten dan houdt zij daar rekening mee! Standaard is een vegetarisch ontbijt met voor elk wat wils! Er kan in B&B niet gekookt worden. Wel kunnen we op verzoek iets opwarmen of klaarmaken. Behalve de overnachtingen met ontbijt is er meer (mogelijk).


Over het specifieke aanbod:
Odette kan de speciale gast gezelschap houden en samen activiteiten te doen. Te denken valt aan wandelen, samen ergens heen gaan, voorlezen, tv kijken, handwerken, een spelletje doen, samen iets bakken of koken, legpuzzelen, fotoboeken bekijken, waken. Alles wat het verblijf maar fijn maakt. 
Ze kan ook zorg dragen voor de medicatie en maaltijdbegeleiding geven. Eventueel hulp bij wassen/douchen en aan- en uitkleden.

Daarnaast zijn er nog zaken waarin we zelf gespecialiseerd zijn en die we op verzoek ook verzorgen, zoals coachingsgesprekken, massages, explorerende gesprekken en hulp bij het opstellen van persoonlijke ontwikkelingsplannen, bedrijfsplannen e.d. Uurprijzen verschillen per activiteit en arrangement.
Verder kunnen we ons netwerk inzetten als er speciale verzoeken zijn, te denken valt aan wandelingen met de boswachter ( een supergids en vogelkenner!), een kook- of fotografie cursus, creatieve workshops, muziek- en zang(les), yoga..... En we kunnen proberen meer slaapplaatsen in de buurt te regelen.

We zullen proberen jullie prettig te ontvangen, daarom is het fijn als jullie laten weten hoe laat je verwacht aan te komen.
 
Share our website