prijzen, mogelijkheden en arrangementen

Alle op de websites vermelde prijzen gelden voor de eerste nacht en voor als de kamers apart gehuurd worden. De kamers zijn ook gezamenlijk (per 2 of zelfs alledrie) te huren. Dan passen we in overleg met u de prijzen aan. Blijft u langer dan 1 nacht, dan kunnen we een kortingspercentage voor de overige nachten overeenkomen. Alle prijzen zijn incl. toeristenbelasting (€1,25 p.p./p.n.)

Behalve de overnachtingen met ontbijt is er meer (mogelijk).

We zullen proberen jullie prettig te ontvangen, daarom is het fijn als jullie laten weten hoe laat je aankomt.
Stuur bijvoorbeeld even een appje als jullie vertrekken met jullie verwachte aankomsttijd, dan zijn we er om jullie te ontvangen.


Over het specifieke aanbod van hulp en/of zorg. We onderscheiden 2 categoriën.
1) We kunnen de speciale gast gezelschap houden en samen activiteiten te doen. Te denken valt aan wandelen, samen ergens heen gaan, voorlezen, tv kijken, handwerken, een spelletje doen, samen iets bakken of koken, legpuzzelen, fotoboeken bekijken, waken. Alles wat het verblijf maar fijn maakt. 
2) Het andere is de meer intensieve zorg en begeleiding. Bijvoorbeeld hulp bij het opstaan en naar bed gaan, hulp bij het wassen/douchen en/of toiletgang, persoonlijke verzorging, hulp bij de maaltijden, het eventueel verstrekken van medicatie, etc...  
NB. Misschien is het soms is het ook nodig de buurtzorg of wijkverpleging in te schakelen. 
De tarieven lopen van 12,50 tot 37,50 euro per uur. Vanzelfsprekend wordt dat vooraf besproken en vastgelegd. Het zorg/wens/intakegesprek is gratis en vrijblijvend. Het eerste uur zorg/begeleiding brengen wij niet in rekening.

Materiaal kan aangeschaft of gehuurd. Andere deskundigheid kan ingeschakeld worden. 
Daarnaast zijn er nog zaken waarin we zelf gespecialiseerd zijn en die we op verzoek ook verzorgen, zoals coachingsgesprekken, massages, explorerende gesprekken en hulp bij het opstellen van persoonlijke ontwikkelings plannen, bedrijfsplannen e.d. Uurprijzen verschillen per activiteit en arrangement.


Verder kunnen we ons netwerk inzetten als er speciale verzoeken zijn, te denken valt aan wandelingen met de boswachter, een kook- of fotografie cursus, creatieve workshops, muziek en zang, yoga.... En kunnen we
meer slaapplaatsen in de buurt regelen.

Share our website